Sticla de bambus cu role cosmetice

Sticla cu role de bambus este o sticlă obișnuită de ambalare, folosită pe scară largă de oameni. Sticlele roll-on de bambus în interior sunt de obicei din plastic și sticlă. Capacitatea flaconului de bambus roll-on nu este de obicei mare, rola din capul sticlei este instalată, pentru ca oamenii să poată obține uniform, să împiedice pierderea lichidului și să aibă totuși efect de masaj. Sticla de bambus roll-on cu cap de sticlă are plastic și oțel de două tipuri, în mod obișnuit cosmetice cosmetice pentru înghețarea ochilor UTILIZĂ bilă de oțel, iar rujul așteaptă ceva ieftin este să folosești plastic, depinde de discreția prețului produsului și de a decide.
Vorbeste acum

Detalii produs

  • Câmp de aplicație

bamboo cosmetic roller bottle.jpg

Este utilizat în mod obișnuit în creme cosmetice pentru ochi, parfumuri, rujuri, deodorante, creme pentru față, uleiuri esențiale, îndepărtătoare de acnee, anti-prurit, medicamente, geluri anti-febră și produse pentru copii. Ambalajul farmaceutic este un alt domeniu important de aplicare a sticlelor roll-on. Ca purtător al gelului antipiretic, flaconul roll-on poate aplica uniform gelul pe pielea care trebuie să disipeze căldura, iar senzația de răcoare este mai favorabilă disipării căldurii. Evită inconfortabilitatea cauzată de disiparea tradițională a căldurii și îmbunătățește denivelările aplicării manuale.

  • Materiale și caracteristici

51c39726c10594098e7d2454b610022.jpg

În comparație cu spray-urile, sticlele cu role pot răspândi mai uniform anti-transpirant și deodorant pe piele și fac ca pielea să se simtă mai răcoroasă după ce mărgelele sunt rulate. Iar utilizarea care se află în câteva poziții de desemnare, produsul cu margele de mers parcă este mai profesional. Printre ele, sticla cu role de plastic este folosită pentru crema de ochi, care poate fi aplicată direct pe pielea din jurul ochilor. Atingerea răcoroasă și răcoritoare a mărgelei de oțel, margele de oțel este utilă pentru a elimina picăturile de la ochi, pentru a utiliza în mod convenabil și pentru a nu exista o problemă de scurgere a lichidului.


Hot Tags: sticlă cu role de bambus cosmetice, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like