Bamboo cosmetice sticla de sticla

30ml, 40ml, 50ml, 60ml, 100ml, 120ml, 150ml Sticle de pompă de sticlă transparentă sau mată, cu pompă de loțiune nouă, șampon, îngrijire a părului, loțiune de corp, dozatoare de săpun de mână aceste sticle sunt re reîncărcabile prea. Acestea sunt soluția perfectă pentru distribuția de precizie a produselor dvs., și pentru umplerea ceva ce ați combinat în amestecuri fabuloase! Și, toate aceste sticle de sticlă sunt rezistente la UV, pentru a menține uleiurile proaspete și pentru a opri degradarea de la lumina nocivă.
Vorbeste acum

Detalii produs

bamboo-pump-bottle-8

Va oferim o gama de sticle de sticla de bambus dropper in urmatoarele dimensiuni: 30ml, 40ml, 50ml, 60ml, 100ml, 120ml si 150ml. Sticlele noastre sunt realizate din chihlimbar durabil, sticlă transparentă, verde.


bamboo-pump-bottle-9

Toate sticlele noastre din bambus au un fir DIN18, ceea ce le face potrivite cu o mare varietate de închideri, ar fi pipete de picături, capace EPE și spray-uri atomizoare. Sticlele noastre versatile sunt populare cu o gamă largă de aplicații, ar fi aromoterapie & uleiuri esențiale, produse de îngrijire a pielii, seruri, parfumuri, uleiuri de tinctură și multe altele.


bamboo-pump-bottle-10

Acestea sunt soluția perfectă pentru distribuția de precizie a produselor dvs., și pentru umplerea a ceva ce ați combinat în amestecuri fabuloase!

Hot Tags: sticla de sticla din bambus cosmetice, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like