Sticlă fără aer cu bambus

Sticle fără aer cu capacități de 15 ml, 30 ml sau 50 ml și 100 ml.
Flaconul și capacul fără aer au un aspect fără sudură datorită capacului de culoare. Sticlele noastre fără aer vin cu alegerea unui pulverizator sau a unei pompe pentru a vă proteja loțiunile, serurile, fundațiile și multe altele de oxidare!
Vorbeste acum

Detalii produs

Sticlă fără aer cu bambus
525208065997214025.jpg

Acestea sunt printre cele mai precise, consecvente și de încredere motoare de distribuire de pe piață. Modelele noastre de sticle fără aer sunt ușor de umplut, ușor de utilizat și ușor de utilizat pentru ochi. Contactati-ne pentru a discuta cele mai bune opțiuni pentru nevoile dumneavoastra sau pentru a primi unele mostre gratuite de sticle noastre airless.

744685541172588881.jpg

Înțelegem că sticlele fără aer sunt o parte integrantă a capacității dumneavoastră de a vă deservi clienții farmaceutici sau cosmetici. Am simplificat procesul și serviciul nostru pentru a vă oferi un timp mediu de răspuns pentru comenzile dumneavoastră de 5 - 7 zile lucrătoare pentru sticlele noastre stocate. Acest lucru vă ajută să vă asigurați capacitatea de a vă accelera produsele și serviciile pentru clienții dvs.

1 oz bamboo airless bottle.jpg

Termenii noștri sunt simpli - 25 de zile net din momentul în care comanda este livrată. Vom întâlni sau bate orice preț verificat pentru produse similare de la concurenții noștri. Vrem afacerea ta și vom munci din greu pentru tine să-l câștige. Contactati-ne astazi pentru a vedea va putem ajuta.De ce ne-ai ales pe noi?


CALITATE SUPERIOARĂ– Cu tehnologia noastră avansată și echipamentele de ultimă generație, toate ambalajele noastre sunt realizate la cea mai înaltă calitate. Pentru a garanta ambalarea fără defecte, controlăm calitatea tuturor ambalajelor înainte de expedierea către clienții noștri.

SERVICII EXCELENTE PENTRU CLIENȚI– Peste 15 ani de expertiză, clienții noștri se pot aștepta la un nivel ridicat de satisfacție. Răspundem la toate întrebările și rezolvăm problemele clienților înainte, în timpul și chiar după perioadele de vânzare.

photobank (1)

Hot Tags: sticlă fără aer cu bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț scăzut, probă gratuită

Anchetă

You Might Also Like