10 ml sticlă cu rolă de bambus

Aceste sticle sunt ideale pentru ambalarea probelor sau a mărimilor de călătorie ale produselor de îngrijire personală, cum ar fi, parfumuri și aromatizatoare și balsamuri de buze. Este întotdeauna o idee bună să testați o sticlă cu produsul dvs. înainte de a cumpăra o cantitate mare de sticle. Vă recomandăm să testați fiecare amestec de ulei înainte de a vă umple sticlele.
Vorbeste acum

Detalii produs

10 flacon cu role de bambus cu capac
10ml bamboo lid roller bottle.jpg


10 ml, 1 / 3 Oz sticle cu bile cu role, în sticlă limpede, cu capace BAMBOO Deluxe Elegant, Beautiful! Rotiți pe sticlele de sticlă pentru a umple uleiuri esențiale, luciu de buze, parfum de balsam de buze, uleiuri, parfum, luciu de buze, Eau de toaletă sau orice altalte lichide la care vă puteți gândi! Perfect pentru toate uleiurile esențiale! Dacă aveți nevoie de o sticlă de călătorie sau de o sticlă pentru a arunca în poșetă, aceste sticle sunt PERFECTE.


47.jpg


Aceste 1 / 3 oz Roll on Bottles sunt 0010010 nbsp;

soluția perfectă! O sticlă 0010010 nbsp;care vă vor păstra parfumurile, serurile, parfumurile și uleiurile esențiale EO / și va acționa și ca aplicator! Perfect pentru toate uleiurile esențiale și produsele de aromaterapie. Dacă 0010010 # 39; ați căutat o sticlă în care să depozitați Cologne, Parfum, Uleiuri de parfum, Ulei de trandafir, Ulei de argan, Uleiuri esențiale, Jojoba și alte uleiuri Carrier, seruri faciale și tonicele tale, acest lucru este perfect. Folosit de asemenea pentru uleiurile de baie, uleiurile de parfum, produsele pentru baie și corp, precum și multe alte produse naturale sau organice.


45.jpg


Aceste sticle sunt ideale pentru ambalarea probelor sau a mărimilor de călătorie ale produselor de îngrijire personală, cum ar fi, parfumuri și aromatizatoare și balsamuri de buze. Este 0010010 # 39; s alo metodă bună de a testa o sticlă cu produsul dvs. înainte de a cumpăra o cantitate mare de bottles. Vă recomandăm să testați fiecare amestec de ulei înainte de a vă umple sticlele.


Hot Tags: 10 sticlă cu role de bambus cu capac, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like