1 Oz Bamboo Airless Sticla

[VACUUM DESIGN] -- Lichidul/loțiunea din sticla fără aer este complet izolată din aer, evită oxidarea produselor cosmetice și creșterea bacteriilor, recipiente cosmetice sterilizate perfect.
[LEAK-PROOF CONTAINERS SET] -- Containerele noastre de pompe fără aer, cu un capac transparent și design anti-scurgere, asigurați-vă că transportați în condiții de siguranță și convenabil, nu contează dacă sticla se află pe partea sa sau stocate cu susul în jos.
[WIDE APPLICATIONS] -- Perfect pentru distribuirea lotiune, fundatie, seruri, creme sau hidratante. De înaltă calitate din plastic gol de călătorie misterii cu ceață fină spray-cap și loțiune pompa de design pentru a pulveriza lichidul de pe fata ta mai delicat pentru reumplerea cosmetice în călătorie.
[LIGHTWEIGHT & PORTABLE] -- Dimensiunea setului de sticle de pulverizare de călătorie este mică, care este ușoară și portabilă, poate fi, de asemenea, pusă în geantă și ușor de realizat în orice moment.
Vorbeste acum

Detalii produs

1 oz bamboo airless bottle


Caracteristici:

- Fabricat din PP & AS, poate fi reutilizabil și nu dăunătoare.

- Design de vid, rezistent la scurgeri și curat, asigurați-vă că produsul nu va fi poluat.

- Dimensiunea mini nu va lua o mare parte din spațiile tale.

Specificatii:

Nume produs: Vacuum Pump Travel Bottle Set

Material: AS & PP

Culoare: Clar

Utilizare: Potrivit pentru loțiune divizată, esență, șampon, parfum etc.

Note importante:

1. Trebuie să apăsați placa de vid înainte de utilizare.

2. Vă rugăm să rețineți că flaconul nostru de pulverizare nu are un pai, ci o diafragmă care se ridică pentru a utiliza produsul.

3. Dacă lichidul/lichidul nu poate fi pulverizat, nu vă faceți griji. Acesta este un fenomen normal, vă rugăm să apăsați-l de mai multe ori la rând.

744685541172588881

Motoarele noastre standard de pompare distribuie 1 ml cu fiecare lovitură. Motoarele noastre de 1,45 ml sunt disponibile pentru comenzi speciale.


Acestea sunt printre cele mai precise, consecvente și de încredere motoare de distribuire de pe piață. Modelele noastre de sticle fără aer sunt ușor de umplut, ușor de utilizat și ușor de utilizat pentru ochi.


Contactati-ne pentru a discuta cele mai bune opțiuni pentru nevoile dumneavoastra sau pentru a primi unele mostre gratuite de sticle noastre airless.

Hot Tags: 1 oz sticla de bambus airless, producatori, fabrica, en-gros, ieftine, personalizate, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like