Istoria noastra

Dongyang MS Import & Export Co, Ltd este sucursala a Zhejiang Sinyoo Packaging Limited. A fost înființată în 2001, care are o experiență de peste 15 ani pe ambalaje.


Sinyoo Packaging este situat în orașul Dongyang, care are doar aproximativ 20 km distanță de YIWU. Avem o condiție de trafic convenabilă și un mediu minunat. Compania noastra acopera o suprafata de peste 4000 de metri patrati, are mai mult de 100 de personal care lucreaza la atelier.


O mai bună ambalare face sublimarea este sloganul nostru, și credem cu tărie că cel mai bun ambalaj merge cu cel mai bun serviciu. Toți membrii companiei noastre vor încerca tot posibilul să vă ofere o ordine satisfăcătoare și sperăm cu sinceritate că vom avea o bună cooperare în viitor.


Fabrica noastra

Pentru fabrica de Dongyang MS Import & Export Co, Ltd, Noi producem în principal borcane din plastic și sticle, inclusiv procesul de ambalare bambus materiale.

În fabrică, avem mai mult de 8 mașini de injecție și 4 mașini de înșurubat pentru materiale plastice. De asemenea, avem mai multe mașini de tăiat și mașini de gravat pentru borcane de bambus. Are peste 80 de muncitori care lucrează zilnic pe linii de producție diferite. Cu toate mașinile care funcționează, suntem capabili să producem mai mult de 100.000 de bucăți de borcane din plastic într-o singură zi.

image001.jpg

image003_副本.jpg


Produsul nostru

Material diferit de borcane cosmetice și sticle cosmetice


Aplicarea produselor

Pentru cosmetice


Certificatul nostru

1_副本.jpg


Serviciul nostru

物流6_副本.jpg